Де на Волині найвища захворюваність на коронавірус

Де на Волині найвища захворюваність на коронавірус
Фото ілюстративне

Лише у шести із 18 адміністративних територій Волинської області показники інцидентності захворюваності на коронавірус не перевищують допустимого рівня.

Про це йшлося 15 червня в облдержадміністрації під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції, повідомляє ІА Волинські Новини

Нагадаємо, за останню добу на Волині виявили 40 нових випадків захворювання на коронавірус. Один випадок завершився летально. Помер 85-річний лучанин.

Загалом станом на 15 червня в області зареєстровано 1 438 випадків COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР. Одужали 452 особи. 43 випадки хвороби завершились летально.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Як поінформували в ОДА, згідно з аналізом епідеміологічної ситуації, показник рівня інцидентності захворюваності на коронавірус за останні сім діб у області становить 34,81 на 100 тисяч населення (при рекомендованому показнику 12 на 100 тисяч населення).

Лише у шести із 18 адміністративних територій показники інцидентності не перевищують 12. Тож говорити про наступні етапи послаблення карантинних обмежень поки рано.

Найвищі показники захворюваності на коронавірус зафіксовано у Володимир-Волинському районі – 144,93 на 100 тисяч осіб, у Камінь-Каширському – 60,9 на 100 тисяч осіб, у Ковелі – 61,5 на 100 тисяч осіб, у Ківерцівському районі – 56,6 на 100 тисяч осіб, у Ратнівському – 28,9 на 100 тисяч осіб.

У Луцьку показник інцидентності становить 22,53 на 100 тисяч осіб.

Також зростає завантаженість ліжок, яка зараз становить 35,35%.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Любешівській РДА на COVID-19 захворіли 11 працівників
Наступна новина Головний санітарний лікар підтвердив, що ЗНО таки можуть відмінити
Останні новини
Схожі новини