Де житимуть принц Гаррі та Меган Маркл після весілля: дані ЗМІ

Де житимуть принц Гаррі та Меган Маркл після весілля: дані ЗМІ

Весь світ затамував подих та чекає на одну з найбажаніших подій 2018 року – королівське весілля принца Гаррі та акторки Меган Маркл.

Наречені вже завершують всі підготування до церемонії. Та громадськість турбує питання, де житимуть новоспечені молодята.

У західних ЗМІ подейкують, що одразу ж після весілля принц Гаррі та Меган Маркл змінять своє місце проживання.

Наразі закохані мешкають в невеличкому котеджі на території Кенсінгтонського палацу. Будинок, в якому до вінчання також жили Кейт Міддлтон і принц Вільям, є досить скромним для королівської пари, тому одразу ж після шлюбу новоспечене подружжя займе розкішні апартаменти.

За неофіційною інформацією, принц Гаррі та Меган Маркл займуть розкішні апартаменти з 21 кімнатою. Раніше вони належали герцогу та герцогині Глостерським. Тепер внук королеви Єлизавети ІІ з нетерпінням чекає на поселення в палаці.

Наразі вже зроблений ремонт у всіх кімнатах та висаджено великі хвойні дерева, які захищатимуть королівське подружжя від уваги громадськості.

Відомо, що принц Гаррі сам контролював ремонтні роботи в майбутньому помешканні. Все це для того, щоб одразу ж після весілля оселитись там з новоспеченою дружиною Меган Маркл.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Свіженький фотозвіт з ЖК «Юпітер»: показали, як виглядатиме житло вашої мрії
Наступна новина Експерти склали рейтинг найкращих міст для студентів
Останні новини
Схожі новини