Відомо, скільки грошей на волинські дороги виділив Дорожній фонд

Відомо, скільки грошей на волинські дороги виділив Дорожній фонд

Дорожній фонд виділив 900 мільйонів на всі державні і місцеві дороги, які є на Волині.

Про це директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА Іван Мирка розповів під час свого інтерв’ю «Першому».

«Дорожній фонд – це серйозні фінансові вливання. Це 900 мільйонів на всі державні і місцеві дороги, які є на Волині: 500 – на державні і майже 400 – на місцеві. Такого не було ще ніколи!», – зауважив  директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА.

Він додав, що результату за один день не буде. Це має бути планова, програмна робота, яку дорогу і в якій послідовності потрібно робити.

Нагадаємо, Іван Мирка розповів, чому на місцеві дороги виділяють мало грошей.

«І ми цей план виконуємо. Програму, яку писав департамент інфраструктури у минулі роки, ми можемо виписати остаточно, бо вже є нове законодавство. Вона буде подаватися на сесію обласної ради. Будемо йти крок за кроком за цією програмою, і я думаю, з цього року дороги місцевого значення підуть у плюс. Це вказує на те, що дорожня реформа відбулася і наслідки її позитивні», – зазначив Іван Мирка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Мирка розповів про дорожній фонд, вартість кілометра асфальту і якою буде «цукерочка» у Шацьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Будемо запрошувати інопланетян, якщо вони допоможуть вийти на певний рівень», - Валентин Кошельник
Наступна новина Делегація любомльчан - у Києві
Останні новини
Схожі новини