Денис П'ятигорець розповів, коли стане заступником Олександра Савченка

Денис П'ятигорець розповів, коли стане заступником Олександра Савченка

Радник голови Волинської ОДА Олександра Савченка Денис П'ятигорець (на фото) розповів, що готується зайняти посаду заступника голови ОДА. Однак коли це станеться, поки він не готовий сказати.

«Це відбудеться після бюрократичних процедур. Я опублікував свою декларацію і запрошую телеканал «Аверс» і «Волинські новини» проаналізувати і написати відповідні «влучні» статті з цього приводу. Коли це (призначення, – ред.) відбудеться мені важко сказати. Має пройти спецперевірка. І лише тоді буде призначення», – розповів він у ефірі «Протилежного погляду».

Також П’ятигорець розповів, що наразі не готовий займати посаду голови ОДА. Мовляв, це титанічна праця, яка потребує серйозного досвіду. 

«...казати про те, що я можу мріяти про місце голови ОДА це буде неправлиьно. ...в мене на сьогодні не вистачає знань, щоб бути губернатором будь-якої області», – додав він.

За словами Дениса П’ятигорця, в ОДА він відповідатиме за внутрішню політику, зв’язки з громадськістю та комунікацією зі ЗМІ.

 

 
ВЕЛИКЕ ІНТЕРВ‘Ю ІЗ ДЕНИСОМ П‘ЯТИГОРЦЕМ. Протилежний Погляд LIVE (08.06.2018)

‼️ВЕЛИКЕ ІНТЕРВ‘Ю ІЗ ДЕНИСОМ П‘ЯТИГОРЦЕМ. Протилежний Погляд LIVE (08.06.2018) 📌www.ПротилежнийПогляд.Укр

Posted by Протилежний Погляд LIVE on Friday, 8 June 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сила добра: в Луцьку за дві доби зібрали гроші на кардіостимулятор для бабусі
Наступна новина Як народні депутати Волинську митницю хвалили та з бізнесом говорили. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини