«Депутат Козлюк цинічно збрехав», – луцький підприємець

«Депутат Козлюк цинічно збрехав», – луцький підприємець

Луцький підприємець Петро Шугай заявив, що депутат Олександр Козлюк озвучив неправдиву інформацію щодо нього.

Про це стало відомо у середу, 31 жовтня, під час сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, депутати вкотре відмовились продовжити договір оренди на три ділянки на вулиці Кравчука підприємцю, власнику ринку «Шанс» Петру Шугаю. Депутат Олександр Козлюк зокрема заявив, що підприємець «не поклав і ложки асфальту на вулицю Кравчука».

Натомість Петро Шугай заперечив слова обранця громади. «Депутат цинічно збрехав. В мене є документи, які підтверджують, що прилеглу вулицю Кравчука я повністю самостійно зробив. В мене є навіть грамоти від Клімчука, Шиби і Романюка», – наголосив підприємець.

«Я спеціально відмовився від парковки на користь КП «Автопарксервіс», бо мені обіцяли, що продовжать договір оренди землі під ринком. А в результаті договір я не отримав. До того ж зараз ту ділянку під парковкою навіть ніхто не використовує і бюджет нічого з того не отримує», – додав Петро Шугай.

Зауважимо, Олександр Козлюк таку домовленість заперечує. «Я позитивно сприйняв ідею з комунальним підприємством «Луцькі ринки», але зараз я бачу, що це просто шахрайська схема і відмивання грошей з бюджету», – резюмував Петро Шугай.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку муніципали ловили водіїв-порушників. ФОТО
Наступна новина У Луцьку відновлять маршрут № 18
Останні новини
Схожі новини