У Луцьку відновлять маршрут № 18

У Луцьку відновлять маршрут № 18

Виконавчий комітет Луцької міської ради надав право на перевезення пасажирів за маршрутом № 18 «Окружна (масив «Маяк») - Окружна (Ринок Новий)» перевізнику ПрАТ «Луцьке АТП 10701».

Про це повідомили у Луцькраді, відповівши на петицію про відновлення маршруту № 18.

Зокрема, авторка Надія Мазурик зазначає, що добиратись на вулицю Мазепи і Софії-Ковалевської немає чим.

«Та навіть тоді, коли маршрут № 18 їздив на Дубнівську  це було дуже зручно, туди мало що їздить. І студентів  багато сідали їхали з вул. Софії-Ковалевської на вул.Львівську і навпаки... Якби продовжили маршрут до заводу Кромберг і району ЛПЗ, напевне не збитковий був би маршрут», - зазначила жінка.

На що у Луцькраді зауважили, що відповідно до договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом виконавчий комітет Луцької міської ради надав право на перевезення пасажирів за маршрутом № 18 «Окружна (масив «Маяк») - Окружна (Ринок Новий)» перевізнику ПрАТ «Луцьке АТП 10701».

«На засіданні виконавчого комітету заслухали звіт керівника підприємства-перевізника “Про виконання приватним акціонерним товариством «Луцьке АТП 10701» договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом», де одним з питань було сполучення за маршрутом № 18», – йдеться у відповіді на електронну петицію.

Разом з тим, управлінням транспорту та зв'язку проведено нараду з перевізниками щодо виконання договірних умов, стану транспортних засобів, поведінки водіїв. За результатами наради перевізників зобов'язано покращити якість надання послуг та провести на підприємствах додаткові інструктажі з водіями.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Депутат Козлюк цинічно збрехав», – луцький підприємець
Наступна новина ПриватБанк запустив сервіс оплати через Telegram
Останні новини
Схожі новини