Депутат просить перевірити, чи законно рубають ліс

Депутат просить перевірити, чи законно рубають ліс

До  депутата Волинської облради Володимира Кучера  звернулися жителі села Нові Червища Камінь-Каширського району. На їхню думку на території лісів біля урочища «Гольське» проводиться незаконна вирубка дерев. Люди також знають й те, що в селі   функціонують незаконні пилорами та відбувається торгівля необлікованою лісовою продукцією без відповідного маркування.

"Дана вирубка відбувається під виглядом боротьби з короїдом, вирізаються сосни віком не більше 50-ти років. Місцеві жителі зазначають, що на території, якою опікується майстер лісу Приходько Микола Григорович, відведено під вирізку біля десяти ділянок. Зважаючи на вище викладене, прошу провести перевірку даної інформації та притягнути винних осіб до відповідальності", - йдеться у запиті Володимира Кучера, спрямованому начальнику Головного управління Національної поліції у Волинській області.

 

Результати голосування за запит

Всі запити Володимира Кучера

Всі депутатські запити та реагування на них

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Закарпатті ревнива дружина зарубала чоловіка сокирою
Наступна новина Що в декларації кандидата в заступники голови Волинської ОДА Дениса П'ятигорця
Останні новини
Схожі новини