На Закарпатті ревнива дружина зарубала чоловіка сокирою

На Закарпатті ревнива дружина зарубала чоловіка сокирою

У селі Верхній Студень Закарпатської області затримали 27-річну місцеву жительку за підозрою в убивстві з ревнощів 32-річного чоловіка.

Про це повідомляє прес-служба поліції регіону.

Як повідомляється, у неділю, 10 червня, о 23:58 на лінію 102 надійшла інформація про виявлення на узбіччі дороги тіла чоловіка. 

На місце події прибула слідчо-оперативна група, якій пояснили, що чоловіка біля свого будинку виявила 27-річна жінка. Тіло мало явні ознаки насильницької смерті, його направили на експертизу.

Слідчі встановили, що загиблий – 32-річний житель Сколівського району Львівської області. Фахівці кінологічного центру ГУ НП знайшли знаряддя вбивства – сокиру.

Читати також: Били металевою трубою, потім совковою лопатою та вилами: на Тернопільщині вбили 19-річну дівчину

«Під час слідства поліція встановила, що чоловіка на грунті ревнощів вбила жінка, яка нібито й виявила тіло», – йдеться в повідомленні.

Жінці повідомлено про підозру в учиненні кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Вона затримана на виконання ст.208 КПК України і поміщена в ізолятор тимчасового утримання. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Читати також: У США засудили няню, яка вбила дітей


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин обікрав свою матір
Наступна новина Депутат просить перевірити, чи законно рубають ліс
Останні новини
Схожі новини