Луцький депутат, екс-танкіст Сергій Шкода поділився спогадами про військову службу. ФОТО

Луцький депутат, екс-танкіст Сергій Шкода поділився спогадами про військову службу. ФОТО

Депутат Луцької міської ради, у минулому військовий, Сергій Шкода поділився спогадами та привітав побратимів із Днем танкіста, який відзначають у неділю, 9 вересня. 

«День танкіста – дата, яка завжди буде для мене особливою. Бо танкіст – це назавжди. Це коли бачиш броньовану техніку і відчуваєш ні з чим незрівнянні емоції. Це незабутнє минуле, яке насправді не минає, а залишається з тобою завжди.

Читайте також: «Нагнула, але на коліна не поставила»: депутат Луцькради показав, як копає картоплю. ФОТО

Танкісти – це броня української армії, а танк – потужна бойова машина, яка має хорошу маневреність та непробивну міць. День танкіста – дата, яка завжди буде для мене особливою. Бо танкіст – це назавжди. Це коли бачиш броньовану техніку і відчуваєш ні з чим незрівнянні емоції. Це незабутнє минуле, яке насправді не минає, а залишається з тобою завжди. Танкісти – це броня української армії, а танк – потужна бойова машина, яка має хорошу маневреність та непробивну міць...», – написав він на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте такожНемає політичної кризи, вона надумана, - Сергій Шкода

 

День танкіста – дата, яка завжди буде для мене особливою. Бо танкіст – це назавжди. Це коли бачиш броньовану техніку і...

Posted by Сергій Шкода on Sunday, 9 September 2018

Джерело фото: зі сторінки Сергія Шкоди у Facebook


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька «Волинь» програла ФК «Львів» з рахунком 0:4
Наступна новина Співачка Селена Гомес «засвітила» пишні груди на фото в Instagram.ФОТО
Останні новини
Схожі новини