Депутат Волиньради просить Палицю «взяти під контроль» групу «Время и Стекло»

Депутат Волиньради просить Палицю «взяти під контроль» групу «Время и Стекло»

Під час сесії облради у четвер, 16 травня, депутат від фракції «Свободи» Олесь Бик просив очільника Волинської обласної ради Ігоря Палицю взяти під контроль виступ групи «Время и Стекло» у Луцьку.

Відповідний запит обранець озвучив під час сесії. Як відомо, у Луцьку планується виступ «Время и Стекло» 26 червня.

Депутат зауважив, що ця група не раз «виступала на вечірках російських чиновників вищого рангу» і в Анапі (місто у Краснодарському краї у Росії).

Відтак депутат Олесь Бик просить голову Волиньради взяти під контроль концерт популярної групи, бо вважає, що треба реагувати на цей «ганебний» виступ.

Більшість обранців підтримала цей запит.


Довідка. У складі гурту «Время и Стекло» – Надія Дорофеєва та Олексій «Позитив» Завгородній. Це український дует у жанрі поп-музики. У їхньому репертуарі переважають російськомовні пісні. 

Олексій і Надія були учасниками та гостями у музичних заходах: «Золотий грамофон» (Росія), «Crimea Music Fest», «Слов'янський базар», «YUNA», «Премія RU.TV» (Росія) тощо.

Незважаючи на війну Росії проти України, що триває з 2014 року, а також російську анексію Криму та частини східної України, гурт продовжує гастролювати Росією та рекламували послуги російських компаній.

У серпні 2017 розгорівся скандал, після того як гурт «Время и Стекло» назвали Росію «нашою країною» під час виступу у дитячому таборі в Росії.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку дасть концерт «Время и Стекло»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коломойський повернувся в Україну
Наступна новина На роботу – у вишиванці. Волиняни засипають інтернет святковими фото
Останні новини
Схожі новини