Коломойський повернувся в Україну

Коломойський повернувся в Україну

Олігарх Ігор Коломойський о 2:30 ночі 16 травня прилетів в аеропорт Дніпра літаком групи «Приват».

Про це повідомив журналіст програми «Схеми» Михайло Ткач. Також цю інформацію підтвердив сам Коломойський виданню theБабель.

 На уточнююче питання, чим займеться насамперед, бізнесмен відповів, що не знає.

Ігор Коломойський не був в Україні від червня 2017 року. Спочатку мешкав у Женеві (Швейцарія). Від вересня 2018 року жив в Ізраїлі, у місті Герцлія.

В інтерв’ю Соні Кошкіній олігарх пояснював, що живе закордоном «про всяк випадок», а також тому, що його юристам простіше літати з Лондона до Женеви, а не до Києва. Зауважимо, саме Високий суд Лондона наклав всесвітній арешт на активи Ігоря Коломойського і його соратника Геннадія Боголюбова у справі ПриватБанку.

Раніше Коломойський вже заявляв, що готується до повернення в Україну після президентських виборів.

Як відомо, у грудні 2016 року уряд України за пропозицією Нацбанку й акціонерів «Приватбанку», найбільшими з яких на той час були Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, ухвалив рішення про націоналізацію цієї найбільшої на українському ринку фінустанови.

Банк перейшов у державну власність, на його докапіталізацію загалом держава витратила понад 155 мільярдів гривень. Як заявили в НБУ, до націоналізації «Приватбанку» завдали збитків щонайменше на 5,5 мільярдів доларів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька бізнес-леді розповіла про 10 секретів успіху
Наступна новина Депутат Волиньради просить Палицю «взяти під контроль» групу «Время и Стекло»
Останні новини
Схожі новини