У Луцьку для розміщення хворих на коронавірус підготують два спортзали, – Палиця

У Луцьку для розміщення хворих на коронавірус підготують два спортзали, – Палиця
Фото ілюстративне

Для можливого розміщення хворих на коронавірус середньої важкості у Луцьку підготують два криті спортивні зали, повідомив народний депутат Ігор Палиця.

Про це стало відомо із його допису у фейсбуці.

«Після безконтрольного повернення наших громадян із країн Центральної та Західної Європи на Західній Україні останніми днями різко почала зростати кількість людей з ознаками пневмонії. Із завтрашнього дня в місті Луцьку починається підготовка приміщень двох критих спортивних залів для можливого розміщення хворих середньої важкості. Ми розраховуємо закупити і обладнати додатково тисячу ліжок, окрім базових лікарень», – зазначив Палиця.

«Я звертаюся до всіх керівників обласних і місцевих органів влади, до бізнесу. Друзі, схоже, розраховувати ми можемо тільки на самих себе! Давайте гуртуватися в рішеннях, ділитися досвідом і робити все для спасіння України і українців! Часу не залишилося зовсім!» – написав нардеп. 

«І дай Бог, щоб всі ці додаткові ліжка до закінчення пандемії простояли порожніми, а люди залишилися не ураженими!» – додав він.

Нагадаємо, на Волин для розміщення важких хворих на коронавірус готують корпус обласної клінічної лікарні у Боголюбах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський призначив трьох голів РДА на Волині. Двох звільнив
Наступна новина На Волині лабораторно підтвердили перший випадок коронавірусу, – ДСНС
Останні новини
Схожі новини