Депутати ліквідували ківерцівську «районку»

Депутати ліквідували ківерцівську «районку»
Депутати кажуть, що газета себе не виправдовує. Фото - Волинських новин

Під час засідання 30-ї сесії Ківерцівської районної ради депутати більшістю голосів підтримали рішення про припинення діяльності редакції газети «Вільним шляхом» у результаті ліквідації, а також проголосували за звільнення з посади її головного редактора Василя Недільського.

Про це пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Під час обговорення питання депутати запитали у головного редактора, чому газета досі не роздержавлена відповідно до норм чинного законодавства.

На це Василь Недільський відповів, що першою причиною цього стали «борги і великі судові нарахування у сумі більше 100 тис. грн».

«Три роки стояло питання постійного фінансування газети, – зазначив депутат Ківерцівської районної ради Ігор Мисковець. – Йдуть колосальні витрати на газету, яка себе не виправдовує. Гадаю, що треба припинити її діяльність».

«Нероздержавлена газета не має права виходити друком з 1 січня 2019 року, – сказав Василь Недільський. – Але є примітка, що газета, яка досі не роздержавлена, але бажає це зробити, має звернутися в обласне управління юстиції і там проходити процедури, поки не відбудеться роздержавлення газети».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Валентина Касарда саботує роботу «Проліска», - депутат Ігор Лех
Наступна новина Тоня Матвієнко виступила із концертом у селі біля Луцька. ФОТО
Останні новини
Схожі новини