Депутати Луцької райради вимагають не втручатися у передвиборчий процес. ВІДЕО

Депутати Луцької райради вимагають не втручатися у передвиборчий процес. ВІДЕО

У  Луцькій райраді зібрались на сесію та звернулись до глави держави щодо недопустимості втручання у виборчий процес.

Кому ж так загрожує небезпека під час виборів, що аж довелось скликати позачергове пленарне засідання, та кого окремі обранці у цій ситуації зробили крайнім, – йдеться у сюжеті Сфера ТВ.

Депутат Вадим Веремчук, член фракції ВО «Свобода», неабияк обурився на те, що нещодавно в його помешканні правоохоронці проводили обшуки. Це чоловік напряму пов’язує з передвиборчим процесом, так як є кандидатом на посаду голови Гіркополонківської ОТГ.

Хоча варто зауважити, що кандидат ще й керує комерційними структурами, які активно працюють з бюджетними організаціями та які, за інформацією ЗМІ, ще задовго до цьогорічних виборів фігурували у кримінальних провадженнях. Такі ж обшуки поліцейські провели і в голови Луцької райради Валентина Приходька.

Вадим Веремчук стверджує, має надію що чинний президент до цього не причетний та разом з тим у зверненні просить Петра Порошенка дотримуватись принципів демократії та не залякувати кандидатів та їх сім’ї.

Наголошувати на тому, що у всьому винна чинна влада не варто, зауважив голова Луцької районної адміністрації Тарас Яковлєв.

На що голова Луцької райради Валентин Приходько запевнив, що з часу призначення Тараса Яковлєва на посаду голови РДА, справи у районі навпаки стали налагоджуватись. Тож тут каже очільник райради ,таки варто відкинути будь-які образи.

Трохи посперечавшись депутати таки голосують усі ЗА. А щодо політичного тиску чи його відсутності, ймовірно, час розставить все на свої місця. До прикладу, якщо провадження були відкриті раніше, ніж фігуранти зареєструвалися кандидатами, то тема виглядає надуманою, якщо ж ні – то збіг виглядає підозріло. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Делегація з Ліппе, житло для сиріт та бюджетні питання: якою була позачергова сесія у Луцькраді
Наступна новина З приходом зими у селі на Волині взялися ремонтувати дорогу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини