Депутати затвердили логотип і гасло міста Володимира-Волинського

Депутати затвердили логотип і гасло міста Володимира-Волинського
Місто Володимир-Волинський

У Володимир-Волинській міській раді затвердили туристичний логотип та гасло міста.

Рішення про ухвалення бренду Володимира-Волинського депутати прийняли під час сесії 28 лютого, повідомляє пресслужба міськради.

У 2019 році за результатами голосування мешканців Володимира-Волинського, експертів та членів комітету з організації конкурсу з-поміж 10 логотипів, наданих митцями й аматорами, визначився один фаворит. Також було обране краще гасло міста – ним стало «Місто твоєї історії».

Кращий ескіз визначили і урахуванням результатів голосування мешканців Володимира-Волинського, членів комітету та незалежних експертів: старшого викладача кафедри графічного дизайну Львівської національної академії мистецтв, розробника логотипу Львова Юрія Крукевича, начальника відділу туризму департаменту економіки та європейської інтеграції Волинської ОДА Станіслава Ольшевського та випускника магістерських програм із Маркетингу та Менеджменту європейських вузів (тема дипломної роботи «Туристичний брендинг малих міст») Ігоря Тимошіва.

У результаті переможцем став логотип 0827. Саме цей ескіз був запропонований на розгляд сесії міської ради, де депутати прийняли рішення про ухвалення бренду міста.

Читати також: Мешканці Зарічанської ОТГ перекрили трасу. Протестують проти приєднання до Володимира-Волинського


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Палиця працюватиме віцепрем'єром в уряді Тігіпка , – ЗМІ
Наступна новина На волинській трасі частково обмежать рух через ремонтні роботи
Останні новини
Схожі новини