Депутати заявляють що глава МОЗ Ємець йде у відставку, у МОЗ це заперечують

Депутати заявляють що глава МОЗ Ємець йде у відставку, у МОЗ це заперечують

Народний депутат з фракції "ЄС" Олексій Гончаренко повідомив, що глава МОЗ Ілля Ємець іде у відставку. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі. 

Гончаренко додав пізніше з посиланням на джерело в Міністерстві охорони здоров'я і "Слузі Народу", що "Ємець зовсім не зміг налагодити роботу міністерства. І в умовах епідемії не може підготувати реальний план протидії вірусу". Тому, за його словами, було прийнято рішення про відставку. Зараз йдуть фінальні узгодження, пише «Українська правда».

Про відставку Ємця заявляв також депутат фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський. Джерела Української правди в Кабміні не змогли підтвердити цю інформацію. Два співрозмовники заявили, що не виключають такого розвитку подій.

Ще один співрозмовник в уряді заявив, що "в 15.00 засідання Кабміну. От і буде видно. Але до відставки все ішло".

Один з високопоставлених співрозмовників розказав, що Ємець "досить конфліктний", він вимагає ще більше повноважень у сфері охорони здоров‘я.

"Він говорить: я налагоджу вертикаль, але мені треба повнота повноважень в охороні здоров‘я. Ви не розумієте, я легенда", - сказав він.

Також співрозмовники в уряді припускають, що він не погоджував з керівництвом свою заяву про надзвичайний стан. Водночас прессекретар МОЗ Артем Дехтяренко інформацію про відставку не підтвердив.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку «ПортCity» радить не контактувати з тваринами. Кажуть, це помилка
Наступна новина «Захист від коронавірусу». У ВР можуть розглянути скасування квот на українську мову
Останні новини
Схожі новини