Деяким волинським підприємцям відмовили в компенсації за генератори

Деяким волинським підприємцям відмовили в компенсації за генератори

47 підприємців Луцької громади отримають часткову компенсацію з міського бюджету за куплені генератори. Усього документи подали 57 суб'єктів господарювання (підприємців і підприємств), із яких 10 отримали відмови.

Про це розповів Суспільному директор міського департаменту економічної політики Борис Смаль.

Зі слів посадовця, рішення приймали на двох засіданнях комісій: «На одному з них частину заяв відправили на доопрацювання. Ми робили візити: чи є розетки, чи можна зарядити телефон, випити чаю, скільки приходить і перебуває людей. Потім просили показати генератор, не у всіх вони були».

Як розповіла заступниця директора департаменту економічної політики Луцької міської ради Юлія Дацюк, першочергово відмови отримали суб'єкти господарювання, які не зареєстровані в Луцькій територіальній громаді.

«Наприклад, була відмова, бо заклад знаходився на території Луцької громади, а сам суб'єкт зареєстрований у Ківерцях чи в інших громадах. Ще одна відмова, бо генератор придбаний до 24 лютого. І також була відмова, де один підприємець подав два генератори по двох закладах», – сказала Юля Дацюк.

Загалом для 47 підприємців із програми розвитку малого та середнього підприємництва відшкодують половину вартості придбаного генератора, але не більш як 50 тисяч гривень.

«Були генератори за 60 тисяч гривень, тобто Луцька міська рада відшкодовує 30 тисяч. Були генератори, вартість яких перевищувала 200 тисяч гривень, відповідно у них сума відшкодування 50 тисяч», – додала посадовиця.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Оренда житла на Волині здорожчала на понад 1000 гривень
Наступна новина Де на Волині не буде світла 29 та 30 березня
Останні новини
Схожі новини