ДФС оштрафувала керівника «Нафтогазу» на 8,3 млрд гривень

ДФС оштрафувала керівника «Нафтогазу» на 8,3 млрд гривень

Державна фіскальна служба України зажадала, щоб глава компанії НАК «Нафтогаз» Андрій Коболєв сплатив штраф у розмірі 8,3 млрд гривень за порушення митних правил.

Про це Коболєв повідомив у себе в Facebook.

«А ось і привітання з перемогою в Стокгольмі, яке я сьогодні отримав від Державної фіскальної служби України: два персональні штрафи на суму 7 та 1,3 млрд. грн. Тобто я (як фізична особа) повинен сплатити 8,3 млрд. грн «не пізніше п‘ятнадцяти днів».

Підстава, зазначена в тексті постанови, «не забезпечив можливість подання додаткової митної декларації з повним пакетом товаросупроводжуючих документів».

Реальна причина - відмова Нафтогазу оформлювати та оплачувати природний газ, який ВАТ «Газпром» контрабандно постачав на тимчасово окуповані території Донецької та Луганських областей. Саме тому ми досі й не можемо надати весь пакет документів, оскільки не будемо платити за газ, який не замовляли і не споживали, але на якому наполягає Газпром.

Я не жаліюсь, я просто хочу, щоб всі розуміли, з якими «патріотами» нам тут доводиться мати справу», - зазначив Коболєв.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У школах Ковеля знову оголошено карантин
Наступна новина За вбивство чоловіка волинянці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі
Останні новини
Схожі новини