«Динамо» в Харкові перемогло «Шахтар»

«Динамо» в Харкові перемогло «Шахтар»

Київське «Динамо» у матчі 27 туру Прем`єр-Ліги в Харкові переграло донецький «Шахтар» із мінімальним рахунком 1:0.

Єдиний гол в матчі на 32-й хвилині провів Шепелєв, який скористався помилкою біля власного штрафного Хочолави, та ударом поміж двох захисників пробив П`ятова - 0:1.

Окрім цього моменту кияни мали ще кілька нагод, щоб збільшити рахунок. Після удару головою Кендзьори ворота гірників рятує поперечка воріт. Ще в одному епізоді мав забивати Беседін, але м`яч пролетів поруч зі штангою.

У «Шахтаря» також були шанси зрівняти рахунок ще в першому таймі. Марлос ударом з метрів 20-ти поцілив у поперечку воріт, а після підключення до атаки Ракицького м`яч з порожніх воріт «Динамо» вибив Бурда.

Якщо в першому таймі столична команда намагалася грати першим номером, то в другому таймі віддала ініціативу. Але моментів біля воріт Бойка майже не було. Можна згадати удари Ісмаїлі та Алана Патріка, які взяв Бойко.

У доданий арбітром час було кілька сутичок, які ледве не переросли в бійку, а «Шахтар» завершував гру у меншості після вилучення за другу жовту картку Тайсона. Кияни провели кінцівку матчу більш грамотно тактично, як і в цілому увесь матч, і отримали заслужену перемогу.

Отже, після 27 турів «Динамо» скоротило відставання від «Шахтаря» до трьох очок. У завершальному поєдинку 32 туру «Шахтар» поїде в гості до «Динамо».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Смартфони на Android не такі безпечні, як нам здається. Розслідування
Наступна новина У Луцькому НТУ обрали кращого студента. ФОТО
Останні новини
Схожі новини