У Луцькому НТУ обрали кращого студента. ФОТО

У Луцькому НТУ обрали кращого студента. ФОТО

У Луцькому національному технічному університеті відбулася чи не найголовніша подія року – обрання найкращого студента вишу.

Молодь дивувала своїми талантами та вміннями, адже не кожна машинобудівниця зможе затанцювати східні танці і далеко не кожен спортсмен вразить майстерністю пародіювання, повідомляють в інформаційному відділі університету.

Варто зазначити, що урочистий захід відбувся 13 квітня у стінах Волинського облмуздрамтеатру. За почесне звання боролися 12 претендентів, що уже визнані найкращими на своїх факультетах. Студенти змушені були пройти 3 випробування, зокрема, конкурс відеопредставлення, презентація талантів та інтелектуальне змагання.

Оцінювало молодих людей професійне та незалежне журі, серед яких начальник відділу сім’ї і молоді Луцької міської ради Катерина Шкльода, рекрутер компанії «Internetdevels» Юлія Дударчук, дизайнер, коуч, бізнес-тренер СЕО проекту Intention Наталія Ісаєва, кращий студент Волині Назарій Дубина та голова студентської ради Волині Віталій Сніжко.

Як зазначили ведучі свята Василь Лотошинський та Владислав Літкович, вечір був особливим ще й тому, що напередодні у Луцькому НТУ відзначали 10-річницю надання ВИШу почесного титулу національного.

Отож, у запеклій боротьбі взяли участь «Кращий студент громадський діяч» Уляна Кашепа, «Кращий студент факультету обліку і фінансів» Василина Дунь, «Кращий студент технологічного факультету» Іван Воробей, «Кращий студент факультету КНІТ» Олександр Склянчук, «Кращий студент машинобудівного факультету» Ірина Лисик, «Кращий студент факультету бізнесу» Ірина Охват, «Кращий студент митець» Марія Созонік, «Кращий студент ФЕПЕС» Анастасія Базан, «Кращий студент спортсмен» Владислав Козачок, «Кращий студент факультету будівництва та дизайну» Владислав Ільчук, «Кращий студент науковець» Надія Тележинська та «Кращий студент дизайнер» Ольга Бакун.

У першому конкурсі відеопредставлення кращі студенти розповіли про себе, чим вони займаються, які мають хобі та зацікавлення, презентували себе як професіоналів справи, якої навчаються та озвучили власні життєві кредо.

У наступному змаганні, учасники мали нагоду показати свої знання, адже повинні були оригінально та цікаво відповісти на заздалегідь підготовлені для них запитання. Інтелектуальний конкурс умовно розділили на два блоки: загальні запитання та запитання за спеціальність, що вивчають студенти в університеті.

Отож, конкурсанти відповідали на питання: «Що гірше: піти на ризик, або взагалі не спробувати?», «Якими рисами характеру можете себе охарактеризувати?», чи наприклад «У чому, на вашу думку полягає щастя?». Потому студенти мали розповісти: «Хто такий хороший бухгалтер?», «Що таке комп’ютерна інженерія?», «Хто кращі: будівельники чи дизайнери?» та «Чому важливе машинобудування?» тощо.

 

Згодом учасники змогли продемонструвати свої захоплення та зіркові таланти. У цьому змаганні молодим людям насправді вдалося подивувати глядачів, адже студентка машинобудівного факультету показала майстерність виконання східних танців, кращий студент-спортсмен виконав пародію на Вєрку Сердючку, майбутня бізнесвумен провела майстер-клас із виготовлення «смачного» букету.

Крім того, учасники виступали із авторськими піснями, грали на музичних інструментах, декламували поезії, просто на сцені малювали картини, запалювали рок-виступами та навіть демонстрували авторський дизайн дитячої шкільної форми із волинським орнаментом.

Розрядити атмосферу запеклої боротьби між учасниками зголосилися молодіжні музичні та танцювальні гурти. Отож, розважали публіку світлодіодним шоу театр вогню «Fire dance», рок-гурт «Internal Melodic Sad Core», учасники школи танців «Own Space», гурт «kOta» та студенти Луцького НТУ із запальними бальними танцями.

Отож, за результатами оцінок журі, перемогу за звання найкращого студента Луцького національного технічного університету здобула студентка-громадський діяч (інженерне матеріалознавство, ПМ-41) Уляна Кашепа.

Текст: Ілона КАРПЮК (Іформаційний відділ Луцького НТУ)

Фото: Олександра МІСТЮК  (Іформаційний відділ Луцького НТУ)

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Динамо» в Харкові перемогло «Шахтар»
Наступна новина «Шпилясті кобзарі» у Луцьку довели, що бандура – це круто. ФОТО
Останні новини
Схожі новини