Діти – найвибагливіші моделі: як компанія «Тигрес» фотографувала немовлят

Діти – найвибагливіші моделі: як компанія «Тигрес» фотографувала немовлят

Нещодавно компанія «Тигрес» презентувала лімітовану капсульну колекцію для немовлят «Tigres by Andre Tan». Ця колекція – результат успішної співпраці «Тигресу» з відомим українським дизайнером Андре Таном.


Показ ексклюзивних речей особисто представили метр високої моди Андре Тан та співвласниця корпорації «Тигрес» Ірина Дубчук, якій і належить ця ідея створення цієї колекції.

«Випускаючи новинки, ми завжди організовуємо окрему фотосесію самого продукту та фотосесію з дітками. Під час роботи важливі локація, настрій діток, вміння фотографа знайти спільну мову з малюками. Діти – найвибагливіші моделі. Ми ретельно готувалися до фотосесії капсульної колекції «Tigres by Andre Tan».

Малюкам було лише кілька місяців. Фотосесія вдалася, адже ці фото дизайнери Андре Тан використали в каталозі. Ми із задоволенням розглядаємо кандидатури усіх діток та запрошуємо на подальші фотосесії», – розповіла менеджер з реклами компанії «Тигрес» Надія Сенюк.

Охоче поділилася своїми враженнями про фотозйомку своєї донечки лучанка Олена Кузьмич:

«Беллатриса підійшла по віку для участі у фотосесії. Донечку фотографуємо з народження, як, напевне, всі нинішні батьки», – зазначила мама новонародженої моделі.

Цікаво було почути і думку самого фотографа Каті Мазурець.

«Всі малятка знайшли час поспати під час фотосесії. Модельки гарно себе поводили, вдалося спіймати їх посмішки, коли їм щось снилось. Вийшли дуже гарні кадри», – розповіла Катя.

Організатори запевнили, що в подальшому планується весняно-літня колекція «Tigres by Andre Tan», тому зовсім скоро очікується нова фотосесія маленьких моделей.

Текст: Володимир Потрапелюк

Фото: Катерина Мазурець


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новий вірус у Facebook: що робити, щоб не заразитися
Наступна новина 11 днів розшукують лучанина, який пішов з дому та не повернувся
Останні новини
Схожі новини