Open air з Андре Таном: «формула успіху» модної вечірки. БЛОГ

Open air з Андре Таном:  «формула успіху» модної вечірки. БЛОГ

Після «Open air by Andre Tan» часто чую питання: а скажи, важко організувати модну вечірку? Тому вирішила поділитися подробицями і «закуліссям» нашого останнього івенту.

Починаємо роботу над такими заходами за кілька місяців. Підбираємо локацію, продумуємо концепцію і шукаємо партнерів.

Моєю правою рукою у цій роботі є Наталка Войтович, яка і веде наші модні вечори.

А от за технічний райдер відповідає Анастасія Львовська, яка також займається і маркетингом бренду Andre Tan у Луцьку.

Ця команда і тримає на своїх тендітних плечах увесь масштаб події. Але хочу зазначити, що без партнерів ми не можемо обійтися ніяк. Адже витрат дуже багато. Ми за 5 років іще не перетворили такі акції в бізнес, та і не маємо того на меті.

Цього року родзинкою party стала презентація нового Mersedes-Benz GLE, нашого нового партнера – «Волинь-Авто», який на вечірці подарував іміджеву продукцію щасливчикам.

На вечірках із Андре Таном мусимо продумувати усе до дрібниць – починаючи із welcome drink, і завершуючи підбіркою страв на столах. Ми постійно працюємо із ТМ NOVELLINA, які пригощають відвідувачів ігристим вином, цього року - це - літній напій Spritz&Roll.

Комплекс Gosti уже вдруге приймає Андре Тана. І вечері, які презентує шеф Юрій Кондратюк, щоразу вражають. Хочеться згадати кожного партнера, адже саме з їх допомогою - усе вдалося.

ТМ «Майстерня смакоти» (кондитерська лінійка ТМ ТЕРЕМНО) запрезентувала на столи для гостей хлібні кошики, а кмітливим подарувала солодкі подарунки.

Мережа ювелірних магазинів «Перлина» – теж наш постійний партнер – щороку доповнюють образи на показах своїми вишуканими прикрасами та дарують подарунки. А цього разу за цікаві фото з їх хештегом, а також для віце-королеви вечора від «Перлини» вручили ексклюзивні призи.

Б‘юті партнер «Bomond» завжди готує моделей до показу: це зачіски і макіяж. Крім того, «Bomond» підготував спецподарунки для своїх vip-клієнтів, які були на вечірці, і також виділив подарунком яскраву світлину харизматичної гості.

OTP Банк розіграв vip-обслуговування, транспортна компанія Leontiev традиційно наймузичнішим гостям подарула квитки на концерт, цього разу - на виступ «Время и стекло».

Будівельна компанія «Інвестор» запрезентувала квитки на майстер-клас Ольги Фреймут.

А подарунковий партнер «Галерея парфум» роздав косметичні набори через лотерею.

MZM - найпрофесійніші моделі. «Атлант-плюс» - виробник пластикових вікон і дверей, «Віденська оптика» - брендові окуляри. Всі ці організації – це запорука успіху нашого модного свята.

Ми дякуємо усім за фінансову та інформаційну підтримку. Сподіваюся, наступного разу  Ви незмінно підтримаєте наймоднішу подію року Луцька «Open air by Andre Tan».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Звільнили начальника СБУ на Волині Юрія Фелонюка
Наступна новина У Луцьку поставили вуличні душі
Останні новини
Схожі новини