Колядки, хороводи, ласощі: у Воротневі дітям влаштували свято. ФОТО

Колядки, хороводи, ласощі: у Воротневі дітям влаштували свято. ФОТО

Діти переселенців та учасників АТО побували на різдвяному гулянні у Воротнівський ботанічний заказник.

У п’ятницю, 18 січня, вони завітали до «волинської Швейцарії» послухати колядки, посмакувати кутею і пиріжками, поспілкуватися з живою природою. 

Поїздку дітей до Воротнева організували голова громадської організації «Інститут волонтерства та громадської співпраці» Юлія Євпак та менеджер соціальних проектів цієї ж організації Юлія Порохновець. А на місці свято забезпечували координатор Лісового молодіжного центру Валентина Юхимчук, лісничий Воротнівського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ» Юрій Курчик, пасічник Іван Онищук, прес-секретар Волинського ОУЛМГ Сергій Цюриць. 

Також в організації свята взяли участь вихованці  Піддубцівської середньої школи на чолі з педагогом-організатором Аллою Тодорович. Саме вони співали для дітей, розповідали вірші та разом водили хоровод навколо новорічної ялинки. Піддубцівські школярі – учасники учнівського лісництва, що діє при школі.

Діти мали змогу зробити для птахів міні-годівнички та розвісити їх на деревах лісництва.

А насамкінець – ще й погодували місцевих качок та отримали солодкі подарунки.

Фото Ірини КАБАНОВОЇ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Тріщини в будівлі є, але люди не мерзнуть», - Савченко про інтернат у Горохові. ФОТО
Наступна новина На Волині у лісі освятили воду. ФОТО
Останні новини
Схожі новини