«Дітям впаде на голову»: лучани скаржаться на аварійний дах під’їзду. ФОТО

«Дітям впаде на голову»: лучани скаржаться на аварійний дах під’їзду. ФОТО

Жителі будинку на вулиці Кравчука, 10 нарікають на те, що дах під’їзду загрожує життю їхніх дітей.

Про це стало відомо 13 червня під час виїзного засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

У той час, коли члени комісії оглядали стан прибудинкової території між будинками Кравчука, 10 та 12, лучанка Іванна Мацьків звернулась до голови комісії Андрія Козюри зі свою проблемою.

«Наш козирьок падає в цьому будинку. «М. Ж. К.» нічого не робить. Він вже скоро дітям впаде на голову. Там взагалі жах робиться. Він вже відшаровується. Він сиплеться, коли дощ іде. По ньому тече вода і він падає. Скільки ми вже разів просили зробити щось, ми переживаємо за своїх дітей, тому що у нас багато маленьких діток. Нам щось підмажуть, підлатають, але це ж не діло», - розповідає жінка. Каже, що телефонувала особисту керівнику товариства, але той запевняє, що стан даху неаварійний.

За її словами, неподалік зводять бібліотеку, будівельники, які там працюють, порадили жителям негайно щось робити, мовляв, з дня на день покриття може впасти.

Жителі будинку показали також тріщини на стінах під’їзду.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Аварія в Луцьку: авто «викинуло» на узбіччя. ВІДЕО
Наступна новина «Це чисто політичний аспект», - Юрій Моклиця про ситуацію з бордами та парковкою біля «Променя»
Останні новини
Схожі новини