«Це чисто політичний аспект», - Юрій Моклиця про ситуацію з бордами та парковкою біля «Променя»

«Це чисто політичний аспект», - Юрій Моклиця про ситуацію з бордами та парковкою біля «Променя»

Підвищення тарифів на борди – це чисто політичний аспект.

Про це в інтерв’ю «Першому» заявив експерт Центру розвитку урядування Юрій Моклиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зростання тарифів у Луцьку може поховати рекламний бізнес , - експерти ЦРУ

«Взагалі, я був противником різких рухів щодо бізнесу в неузгодженому форматі. Вони прийняли це рішення, хоча ніяких підстав для цього не було. Я би хотів бачити результати прийняття цього рішення, адже пройшло трохи часу і вже можна було б аналізувати, чи дійсно збільшилися показники, про які вони казали, чи дійсно там такі доходи», – сказав Моклиця.

За його словами, рекламісти проковтнули це все. Тому він сердитий і на тих, і на тих.

«А загалом, я завжди за те, щоб були умови для розвитку, щоб були робочі місця і надходження з податків. Хочеться, щоб бізнес розвивався і не важливо, де від цього буде більший ефект. Скажу єдине: підвищення тарифів на борди – це чисто політичний аспект. Я це визнаю. Я проти таких методів. Я – за діалог», – зазначив експерт ЦРУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не кліпнувши оком», - Юрій Моклиця про подорожчання проїзду в Луцьку

Він додав, що теж саме стосується і скандалу навколо «Променю».

Нагадаємо, РЦ «Промінь» у Луцьку залишився без парковки.

«Конфлікт «Промінь» і басейн – це чиста політика. Я не бачу тут взагалі жодної причини втручатися в цей процес. Ще за нашої каденції це питання вивчили і було прийнято рішення. Були якісь дискусії щодо того, чи зберегти тих два десятки дерев, чи зробити паркову. Скільки людей – стільки думок.

Але об'єктивно: центр міста, насичений мікрорайон. Місто, звісно, має забезпечити базові потреби комунікації, дороги та інфраструктури. Тоді знайшли компромісний варіант, лояльний обом сторонам, і там могли паркуватись відвідувачі розважального центру і басейну. Всі зауваження були враховані, ми все зробили і це було демократично. Тоді представники УКРОПу теж голосували за це рішення. Тим більше, що довір підписали на 25 років», – розповів Юрій Моклиця.

«Я не знаю, яка в них там політична мотивація, для чого пересувати Покровського. Звісно, я здогадуюсь, бо він не «їхній». Він робить щось таке, що їм не подобається. Разом з тим, він працює конструктивно, грамотно і таким чином показує їхню недолугість. А це, вочевидь, їх злить. Таким чином, вони взялись торгуватись з ним і шантажувати. Це абсурдне рішення і я категорично такого не визнаю. Ніколи у своїй роботі ні я, ні Микола Ярославович, ні мої колеги такого собі не дозволяли», – підсумував експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Моклиця розповів про пропозиції УКРОПу і чому не вважає себе людиною «Континіуму»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Дітям впаде на голову»: лучани скаржаться на аварійний дах під’їзду. ФОТО
Наступна новина На Волині «накрили» підпільний цех з обробки бурштину. ФОТО
Останні новини
Схожі новини