Металочерепиця у Луцьку. Яка буває? Де купити?

Металочерепиця у Луцьку. Яка буває? Де купити?

Попри невпинне вдосконалення ринку покрівельних матеріалів металочерепиця лишається «королевою» дахових покриттів і не втрачає своїх позицій.

Воно й закономірно. По-перше, вона відносно дешева. По-друге – довговічна. По-третє – естетично виглядає.

Разом з компанією «ВолиньСТАЛЬ» допомагаємо усім, кого цікавить тема металочерепиці, скласти чіткіше уявлення про цей будівельний матеріал, його розмаїття і характеристики.

Як виготовляють металочерепицю

Сировина для металочерепиці – холоднокатана сталь. ЇЇ пропускають через прокатний стан, надаючи відповідної форми. Потім готові відформовані листи надходять в цех гарячого цинкування, де покриваються шаром цинку за спеціальною технологією.

Для додаткового захисту листи на кінцевому етапі виробництва покривають полімерним покриттям, яке забезпечує тривалий термін експлуатації.

Максимальна довжина листів –  8 м. Товщина –  від 0,35 до 0,5 мм. Листи можуть мати стандартні і індивідуальні розміри довжини. 

Де купити металочерепицю?

Купити металочерепицю можна у виробника – компанії «ВолиньСТАЛЬ». Замовник має можливість викликати на об’єкт замірника, який визначить точні габарити металочерепиці і всіх супутніх сполучних елементів і аксесуарів.

Консультанти компанії нададуть необхідну додаткову консультацію про наявність асортименту та особливості технології монтажу покрівельного покриття.

Можлива доставка в будь-який регіон України безпосередньо на об'єкт.

Читати також: ЧОМУ ВАРТО ОБИРАТИ МЕТАЛЕВІ ШТАХЕТИ. 5 ПЕРЕВАГ

Металочерепиця від «ВолиньСТАЛІ»: види, особливості

Компанія «ВолиньСТАЛЬ» виробляє чотири види металочерпепиці: Опал, Діамент,Онікс та Кварц.

Металочерепицю на «ВолиньСТАЛІ» виготовляють виключно із високоякісного сталевого гарячеоцинкованого профілю таких виробників, як Arcelor Mittal (Німеччина, Бельгія, Польща), U.S Steel (Словаччина) та інших.

Металочерепиця від «ВолиньСТАЛІ» - довговічна, адже має спеціальне багатошарове покриття, до якого входить і пасивуюче покриття (покриття на поверхні металу, яке захищає від корозія і інших впливів), і шар  грунтуючого матеріалу, і фарба, і захисне покриття із поліестеру чи інших подібних матеріалів.

Металочерепиця від «ВолиньСТАЛІ» має широку гамму кольорів. А ще зручно використовувати для покрівлі дахів із широким діапазоном кутів нахилу.

Звертайтеся:  ТОВ «ВолиньСТАЛЬ», Волинська область, Луцький район, с. Боголюби, вул. Набережна, 20.
Телефони:  050-724-97-77, 097-914-36-05. [email protected]


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Оля Полякова йде на вибори
Наступна новина Фермер з Волині розказав, як заробляє на полуниці
Останні новини
Схожі новини