До окупованого Криму має намір приїхати делегація політиків з Німеччини

До окупованого Криму має намір приїхати делегація політиків з Німеччини

До окупованого Росією Криму має намір приїхати нова делегація політиків з Німеччини, яка на цей раз складається з представників партії "Ліві".

Про це повідомив так званий заступник голови комітету "кримського парламенту" з міжнаціональних відносин, голова кримської німецької національно-культурної автономії Юрій Гемпель, передає "Канал 24".

Зазначається, що організатором поїздки виступає німецький політик, голова фракції "Ліві" у парламенті міста Квакенбрюк (земля Нижня Саксонія) Андреас Маурер.

Нагадаємо, 3 лютого, до анексованого Криму прибула делегація німецьких парламентаріїв від правої партії "Альтернатива для Німеччини". Вони виступили за скасування антиросійських санкцій і заявили, що півострів є частиною Росії.

Окрім того, члени цієї делегації у відповідь на обурення України щодо незаконної роботи у Криму німецьких компаній заявили, що німецький бізнес повинен сам вирішувати, з якими регіонами йому працювати.

 


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині поцупили частину вузькоколійки
Наступна новина Компанія Nike у філіпінській столиці Манілі побудувала інтерактивний біговий трек
Останні новини
Схожі новини