До виходу на паркет готові. У Луцьку провели генеральну репетицію «Осіннього балу 2019»

До виходу на паркет готові. У Луцьку провели генеральну репетицію «Осіннього балу 2019»

Більше як 200 учасників зібралися на генеральну репетицію «Осіннього балу 2019». На паркет вийдуть дорослі та діти, які мають інвалідність. За партнерів їм – журналісти, нацгвардійці та депутати.

Про це у сюжеті Суспільного.

28-річна Варвара Анашкіна під час танцю усміхається. За гарним настроєм, каже дівчина, ховає хвилювання перед виступом. Свій танок Варвара відпрацьовує другий місяць. Її партнер Іван Мирка розповідає, що до «Осіннього балу» пара готова.

Підтримує Варвару перед виходом на паркет мама Тамара Анашкіна

Уперше з танцями зіткнувся учасник громадської організації «Чорний тюльпан» Микола Собуцький. Попри зайнятість, каже, намагається не пропускати репетицій.

«Мою партнерку звати Олена. Це дівчинка на інвалідному візку. Не шкодую, що погодився… Я бачу, наскільки для цих діток це важливо», – зазначив Микола Собуцький.

Читати також: З’явилося зворушливе відео з «Осіннього балу» в Луцьку

На паркет 22 листопада вийде 127 учасників з інвалідністю. Ще сто запрошені на бал у якості глядачів. Зібрати таку кількість учасників з різних громадських організацій важко, розповідає координаторка проекту Галина Цимбал.

«Якщо минулого року для мене це був стрибок з парашутом, то цього року це просто битва з Голіафом. І класно, що є такі організації, атктивні, готові просто долучатися і робити це все», – каже вона.                                           

 
Більше 200 учасників зібралися сьогодні на генеральну репетицію «Осіннього балу 2019»

Більше 200 учасників зібралися сьогодні на генеральну репетицію «Осіннього балу 2019». Цей захід у Луцьку відбувається другий рік поспіль – розповіла координаторка Галина Цимбал. На паркет вийдуть дорослі та діти, які мають інвалідність. За партнерів їм журналісти, нацгвардійці та депутати. #НовиниСуспільнеВолинь

Posted by UA: Волинь on Tuesday, 19 November 2019

                                                               

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Це просто джекпот». На утеплення школи в Нововолинську виграли понад мільйон євро
Наступна новина На Волині 16 кілометрів дороги відремонтують за 1,3 мільйона євро
Останні новини
Схожі новини