З’явилося зворушливе відео з «Осіннього балу» в Луцьку. ВІДЕО

З’явилося зворушливе відео з «Осіннього балу» в Луцьку. ВІДЕО

У мережі з’явився ролик із «Осіннього балу», який відбувся 28 вересня в Луцьку.

Відео у себе на сторінці у Facebook опублікував голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

Як ідеться в дописі, за ініціативи Марини Порошенко на Волині вже працює 10 інклюзивно-ресурсних центрів. Ще 9 відчинять свої двері до кінця року.

«Працюю на Волині вже півроку. І можу впевнено сказати, що найпотужніші почуття пережив, коли дивився, як танцювали діти. Це було надзвичайно! Більше 100 дітей та підлітків з інвалідністю виконали полонез та мазурку. А волинські Герої-Кіборги закружляли у вальсі з дівчатами на візках. Без сумніву, такі заходи необхідні. Тому хочу передати цю естафету добра своїм колегам – головам обласних державних адміністрацій України. Ми робили це вперше. Можливо, у нас були помилки. Нехай Вам вдасться зробити ще краще!» – зазначається в повідомленні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Танцюй серцем. П’ять історій з «Осіннього балу» в Луцьку

 
"Осінній бал - 2018"

За ініціативи Марини Порошенко на Волині вже працює 10 інклюзивно-ресурсних центрів. Ще 9 відчинять свої двері до кінця року. Але Волинська ОДА завжди прагне зробити більше. Тому ініціювала Осінній бал для надзвичайних діток, який днями пройшов у Луцьку. - Працюю на Волині вже півроку. І можу впевнено сказати, що найпотужніші почуття пережив, коли дивився як танцювали діти. Це було надзвичайно! Більше 100 дітей та підлітків з інвалідністю виконали полонез та мазурку. А волинські Герої-Кіборги закружляли у вальсі з дівчатами на візках. Без сумніву, такі заходи необхідні. Тому хочу передати цю естафету добра своїм колегам – головам обласних державних адміністрацій України. Ми робили це вперше. Можливо, у нас були помилки. Нехай Вам вдасться зробити ще краще! Олександр Горган​, Valeriy Golovko​, Oleg Synyutka​, Олексій Муляренко​, Юрій Гарбуз (Yurii Harbuz)​, Степан Барна | Stepan Barna​, Олександр Куць​, Валентин Резніченко​, Костянтин Бриль​, Андрій Гордєєв​, Юрій Ткаченко​, Максим Степанов​, Олексій Савченко, Юлія Світлична, Микола Ключко, Сергій Кузьменко, Геннадій Москаль, Олег Гончарук, Вадим Лозовий, Валерій Коровій, Олександр Фищук Миколаївська обласна державна адміністрація​, Харківська обласна державна адміністрація​, Сумська Обласна Державна Адміністрація​, Кіровоградська обласна державна адміністрація​, Закарпатська обласна державна адміністрація​, Хмельницька обласна державна адміністрація​, Вінницька обласна державна адміністрація​, Чернівецька обласна державна адміністрація​

Posted by Олександр Савченко on Friday, 5 October 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Усмішки відомих волинян. ФОТО
Наступна новина Скільки коштують машини на авторинку у Луцьку
Останні новини
Схожі новини