До Волинської ОДА привели козу. Кажуть, «це область, яку доять губернатори»

До Волинської ОДА привели козу. Кажуть, «це область, яку доять губернатори»

Біля Волинської облдержадміністрації відбуваються одразу кілька акцій протесту. Зокрема протестують представники обласної Федерації профспілок, вони вимагають підняти зарплати освітянам, медикам та шахтарям. 

Акції відбуваються у четвер, 3 грудня.

Паралельно з ними до будівлі ОДА прийшли кілька молодиків спортивної зовнішності. Вони привели живу козу, принесли золоте корито з капустою. Представлятися вони не захотіли, але сказали, що це «спортивний актив області». 

Кажуть, що коза символізує область, яку «доять губернатори», а золоте корито – це державна казна. 

Голова Студентської ради Волині Віталій Сніжко каже, пізніше до акції за відставку Юрія Погуляйка приєднаються студенти та шахтарі.

«Він ні з ким цілий рік не зустрічався, не комунікав з активістами з будь-яких питань. Ні про будівництво школи, ні про питання підприємців. А ще обурює похабна поведінка. Після того, як я написав пост про протест, керуючий справами ОДА прислав повідомлення зі словами "щєнок», – зазначив Сніжко.

«Не так важливо, хто прийде після Погуляйка. Головне, щоб ця людина слухала актив і простих людей. Голова ОДА повинен бути рупором центральної влади, комунікатором», - додав Сніжко.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі автівка протаранила бетонний паркан. За кермом була 16-річна дівчина
Наступна новина У Луцьку патрульні перевіряли таксистів
Останні новини
Схожі новини