До Зеленського у Львові вийшли з плакатами «Україна – не повія. Нам не смішно». ФОТО. ВІДЕО

До Зеленського у Львові вийшли з плакатами «Україна – не повія. Нам не смішно». ФОТО. ВІДЕО

 

Учасники бойових дій і молоді люди у Львові, біля приміщення цирку, у п’ятницю, 8 лютого, вийшли на акцію протесту проти кандидата у Президенти України Володимира Зеленського.

У руках протестувальники тримали плакати: «Україна – не повія. Нам не смішно», «У Львові ти можеш бути клоуном – а не президентом», «Українці – «не хахли», «Ми воювали – ти сміявся і глузував. Керувати державою – це не жартувати»,  «Бізнес з Росією – зрада Батьківщини», «Про що можна домовлятися з Путіним – вбивцею українців?», «Українцям слуги не потрібні» та інші, повідомляє Вголос.

Ветеран війни, представник «Об’єднання добровольців» Михайло Єдинак заявив: «Ми боремось за нашу державу і ми проти таких політиків, як Володимир Зеленський. Ми не проти того, що він актор, а проти, бо він є проросійський. Ми хочемо, щоб нашу державу очолив нормальний Головнокомандувач і Президент. Тому ми заявляємо нашому народові, щоб думали».

Його побратим, доброволець Тарас «Хаммер» додав: «Людина, котра йде у президенти, має чітко задекларувати свою готовність йти до кінця і навіть бути готовою померти за Україну. А не ставати на коліна перед Путіним».

Також доброволець пригадав: «Відомий випадок, коли він (Зеленський, – ред. ) перед Кадировим хотів вибачатися, бо тому не сподобався його жарт. Відповідно ми би хотіли, якщо буде така нагода, передати Зеленському ці лижі. (у кольорах російського прапора, – ред.)

Після закінчення акції протесту біля львівського цирку (напередодні свого концерту у приміщенні) з’явився Володимир Зеленський та розпочав діалог із ветеранами АТО.

Михайло Єдинак запитав коміка: «Скажіть нам, ветеранам війни, як ви бачите перемогу країни? Ви ж обираєтесь на пост Президента, хочете стати Головнокомандувачем».

На що Зеленський відповів: «Ми всіх переможемо. Поки Донбас не повернеться в Україну, поки Крим не повернеться, будемо, хлопці, захищати нашу країну. А як може по-іншому бути?»

Інший воїн запитав коміка: «А метод перемоги, за вашими словами, – це коли ви перед Путіним на коліна стаєте?».

На що Зеленський відреагував: «Це не правда. Я ніколи такого не казав».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хлопцям, які зробили спортзал у розвалюсі, знайшли іншу хату
Наступна новина Зброя, бабуся і реп. Волинський журналіст зняв кліп на власну композицію. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини