Поліція спростувала чергові «страшилки» про викрадення дітей на Волині

Поліція спростувала чергові «страшилки» про викрадення дітей на Волині
Фото ілюстративне

У соціальних мережах волиняни стали масово поширювати дописи з інформацією про викрадення дітей у межах області. У пресслужбі поліції заявили, що ця інформація не відповідає дійсності.

Як відомо, такі дописи ширяться соцмережами та батьківськими чатами доволі часто, втім, жодного разу ця інформація не підтверджувалась. З початку року на території області в поліції не зареєстровано жодного факту викрадення дітей.

«У соцмережах поширюється інформація про те, що начебто на Волині невідомі на автомобілі Audi A6 викрали чотирьох дітей, котрих здали на органи. Ця інформація неправдива та не відповідає дійсності», – наголошують в поліції.

Окрім того, просять містян не поширювати такі повідомлення надалі.

Відомості з приводу неправдивого повідомлення у соціальних мережах поліція внесла до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Проводиться перевірка.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Росії на чотири роки заборонили участь в олімпіадах і чемпіонатах світу
Наступна новина Луцьк назвали одним з найбезпечніших міст України
Останні новини
Схожі новини