Дорогу у Піддубцях біля Луцька повністю відремонтували. Показали, якою вона стала

Дорогу у Піддубцях біля Луцька повністю відремонтували. Показали, якою вона стала

Близько 6 кілометрів автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, що пролягає через село Піддубці Луцького району, готові до введення в експлуатацію.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області у фейсбуці.

Лівий проїзд цього відрізку дороги І категорії відремонтували у попередні роки, цьогоріч оновили ще й правий.

Ремонтні роботи тут стартували у липні. На сьогодні вони повністю завершилися.

У Службі автодоріг розповіли, що у ході поточного середнього ремонту по правому проїзді облаштували новий тришаровий дорожній одяг, що складається з міцної 15-сантиметрової основи та ще двох шарів з асфальтобетонних сумішей, завтовшки загалом 15 сантиметрів.

На відновлене дорожнє полотно підрядник дає 5-річну гарантію.

Окрім оновленої проїзної частини, тут виконали комплекс робіт із покращення дорожньої інфраструктури та підвищення рівня безпеки учасників дорожнього руху.

Зокрема заасфальтували з’їзди з дороги та в’їзди у двори, оновили дві існуючі та влаштували одну додаткову перехідно-швидкісні смуги.

Встановили близько 9000 м бар’єрного огородження, 36 сигнальних стовпчиків, 174 дорожніх знаки, з яких понад 20 – індивідуального проєктування, нанесли нову дорожню розмітку, облаштували 5 острівців безпеки.

З обох сторін дороги у межах села Піддубці з’явилось понад 4 000 м асфальтованих пішохідних доріжок та майже 300 м тротуарних доріжок з бруківки, 400 м місцевого проїзду, 7 нових та 1 відремонтований автопавільйони і вимощені бруківкою посадкові майданчики біля них.

Окрім того, у Піддубцях встановили понад 3 000 м нової лінії зовнішнього освітлення вздовж розділювальної смуги та понад 300 м в продовження існуючої лінії по лівому проїзду. Також освітили 3 пішохідні переходи.

Ремонт проводило підрядне підприємство ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Читати також: Відкати на «Великому будівництві» на Волині: затриманим посадовцям повідомили про підозру


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В аварії загинула депутатка Ратнівської районної ради
Наступна новина Коли вакцина від коронавірусу з'явиться в Україні
Останні новини
Схожі новини