На Волині поліцейські перекрили канал розповсюдження наркотиків

На Волині поліцейські перекрили канал розповсюдження наркотиків

Правоохоронці встановили особи чотирьох зловмисників, які розкладали небезпечні речовини в с. Прилуцьке, а також на території с. Світязь, смт. Шацьк, м. Любомль та Ковель. Аби повідомляти потенційним покупцям про сховані закладки, вони використовували телеграм-канал.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

В мікроавтобусі одного з фігурантів, який зупинили поліцейські, знайшли і вилучили полімерні пакети з речовиною PVP, три скляні колби з нашарування чорного кольору, чотири медичні шприци з нашаруванням синього кольору, три електронні ваги, полімерний пакет з речовиною рослинного походження зовні схожою на канабіс вагою близько 10 грамів тощо.

Поліцейські встановили, що особи причетні до розповсюдження закладок на території області. Це підтвердили і відомості з вилучених мобільних телефонів фігурантів. Нині відомо про більш, ніж 300 місць закладок небезпечних речовин. Більше 230 закладок працівники Ковельського РУП та управління боротьби з наркозлочинністю вже вилучили. Наразі проводяться подальші заходи щодо встановлення усіх можливих місць закладок наркотичних речовин.

Читати також: «Мені здавалося, що самогубство – єдиний вихід». Шлях від залежності до порятунку. ІНТЕРВ’Ю


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До кінця літа в Україні хочуть щепити від ковіду 5 мільйонів людей
Наступна новина Двійнята з Волині склали ЗНО на найвищі бали з трьох предметів
Останні новини
Схожі новини