Двоє чоловіків намагалися виїхати через «Ягодин» з підробленими документами

Двоє чоловіків намагалися виїхати через «Ягодин» з підробленими документами
Фото ілюстративне

Жителі Житомирщини та Рівненщини на міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин», під час проходження прикордонного контролю на виїзд з України, надали документи із явними ознаками підробки. 

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Волині.

Виїхати закордон чоловікам не вдалося. Поліцейські відділення поліції № 1 (м.Любомль) Ковельського РУП задокументували обидва факти скоєння правопорушення.

Обоє чоловіків призовного віку. Один із них надав тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії. Інший – пенсійне посвідчення та довідку МСЕК. Усі документи – із явними ознаками підробки.

Підроблені документи вилучили.

«Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років», – зазначають у дописі.

Читайте також: У міграційній службі пояснили, чому затримується видача паспортів

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині п'яний водій збив на смерть 11-річну дівчинку
Наступна новина Не витримало серце: на Черкащині помер військовий з Волині
Останні новини
Схожі новини