Експерименти та індивідуальний стиль гардеробу: модні рішення 2024

Експерименти та індивідуальний стиль гардеробу: модні рішення 2024

Модні прогнози 2024 року обіцяють, що наступного року на перший план під час створення трендових образів вийде індивідуальність і можливість від душі поекспериментувати. Через стиль в одязі та підбір аксесуарів кожен може виразити свою оригінальність і неповторність. Яскраві колірні рішення, оригінальні комбінації модних новинок і, звичайно ж, комфорт та зручність — сміливі й несподівані композиції набувають популярності. Ще одним із модних трендів сезону 2024 обіцяє стати курс на екологічність та усвідомлене споживання. Стилісти пропонують залишити в минулому часи, коли тисячі тонн старого одягу просто викидалися, щорічно змінюючись на нові. Сьогодні дедалі більше людей роблять вибір на користь second hand та стійкої моди, а дизайнери всіляко підтримують таке рішення. Подібні модні течії — не просто запорука екологічності. Вони бувають дуже цікавими, адже будь-яка річ має свою унікальність та історію. 


Як залишатися в тренді

Сміливість у рішеннях і прояв індивідуальності — основні критерії для модного гардероба 2024. При цьому необов'язково вбиратися в яскраві строкаті кольори, хоча це й вітається. Можна піти іншим шляхом, звернувши увагу на модні бренди, колекції яких пронизані авангардними нотками. Прикладом є французький модний дім MAISON MARGIELA, стильні речі з колекцій якого можна знайти тут: https://tsum.ua/ua/brand/maison-margiela. Для формування стильного та актуального гардероба 2024 року використовуйте:

  1. джинси та штани вільного крою;
  2. сорочки в стилі кежуал;
  3. плащі та тренчі;
  4. худі та світшоти;
  5. гольфи й лонгсліви;
  6. різноманітні футболки.

Ультракомфортні моделі цього та інших популярних брендів чудово підходять для повсякденного використання й не надто активних спортивних заходів. Важливо також правильно підібрати взуття: зручні кросівки, черевики з широким носком, збільшеною амортизацією та низьким чи середнім підбором. Такі моделі забезпечують оптимальну підтримку стопи й знімають підвищене навантаження з хребта.

Якщо хочеться виділитися

Геометрія та різноманітні орнаменти — основні тренди майбутнього сезону. За допомогою орнаментів можна створювати унікальні образи, які запам'ятовуються, в одязі, інтер'єрі, дизайні авто або архітектурі. Лінії та прості геометричні форми дозволяють формувати стильні та оригінальні композиції в одязі й аксесуарах. Завітайте до інтернет-магазину ЦУМ: https://tsum.ua/ — і ви легко підберете для себе стильні та сучасні аутфіти від найпопулярніших брендів. Зверніть увагу на такі марки, як MISBHV, Dsquared2, Philipp Plein, Y-3 та інші.  

Важливими елементами стилю стануть також квіткові принти, а перші позиції в колірних рішеннях посядуть жовтий, фіолетовий, зелений та помаранчевий відтінки. Сміливі експерименти під час створення аутфітів лише вітаються, тому сезон 2024 — чудовий час для впровадження найкреативніших і найстильніших ідей.

*На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині попрощалися із легендарною зв’язковою УПА Ганною Зеленою. ФОТО
Наступна новина Луцьк втратив на війні ще двох Героїв
Останні новини
Схожі новини