Які українські бренди шиють чоловічий одяг?

Які українські бренди шиють чоловічий одяг?

Україна не «пасе задніх», коли йдеться про стильний одяг для чоловіків. В нас є безліч цікавих та небанальних брендів, які мають чим здивувати клієнтів. Тож якщо ви досі не знайомі з ними - присвятіть декілька хвилин нашій статті, та починайте підтримувати українського виробника. Гарантуємо, будете задоволені!

Де шиють чоловічий одяг в Україні?

В Україні добре розвинена легка промисловість. Тому багато відомих світових брендів замовляють пошиття одягу саме у нас. Підприємства з пошиття одягу для жінок, чоловіків та дітей працюють в різних регіонах. Проте тканини закуповуються за кордоном: в Туреччині, Польщі, Індії, Румунії та інших країнах.

Шиють в Україні не лише для іноземних клієнтів. В нас є безліч власних брендів одягу для чоловіків. Поговоримо про ці бренди далі.

Авіація Галичини

Бренд, створений у 2014 році, та натхненний новою українською армією, яка мужньо відстоює свої кордони. Уляна Барабаш, головний дизайнер бренду, створює незвичайний крій виробів. Команда дизайнерів працює над графічними елементами одягу. Так клієнти отримують неймовірно стильні поло, худі, та сорочки. Всі вони - на авіаційну тематику. Поглянути, як це виглядає, можна на сайті: aviatsiyahalychyny.com. А також в магазинах Авіації - вони є у Львові та Києві.

Авіація Галичини шиє не лише чоловічий одяг, а й одяг для жінок та дітей. А також створює індивідуальні чи корпоративні замовлення.

Riot Division

Бренд, який існує понад 10 років. Його створено у 2010 році Олегом Морозом – фотографом та футбольним хуліганом. Найвідоміший і найперший виріб - кофта battle-hoodie з капюшоном-маскою. Одягнувши цей капюшон, людина може стати абсолютно невпізнаваною.

Та виробництвом таких кофт Riot Division не обмежилися, і згодом асортимент став більш широким. Тепер він пропонує найрізноманітніший одяг для чоловіків: футболки, сорочки, брюки, шорти, а також кросівки. Унікальною особливістю бренду є одяг «трансформер». Подивитися, що це таке та як виглядає, можна на сайті ua.riotdivision.tech або в брендових крамницях.

Dastish Fantastish

Бренд, заснований у 2012 році музикантом та дизайнером Володимиром Демчинським. В асортименті Dastish Fantastish - чоловічий одяг у стилі street fashion (базовий та верхній). А також взуття, сумки, головні убору та навіть аксесуари.

Кожна колекція бренду - дуже промовиста. Оскільки не просто пропонує одяг, а й привертає увагу до тих чи інших соціальних проблем. Наприклад, колекція 2019-2020 років привертала увагу до конструкцій та рекламних площин, які псують зовнішній вигляд міст.

Попит на українське росте, й ми впевнені: українські бренди треба підтримувати, адже вони того варті. Якість, небанальність, унікальні концепції та стиль - лиш невеликий список переваг!

Публікація розміщена на правах реклами. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Тернопільщині збита російська ракета впала на склад міндобрив
Наступна новина На Волині наркоторговця засудили до 9 років ув'язнення
Останні новини
Схожі новини