Екватор ІІ сезону трансформаційного проекту «Пігмаліон 3D»: як розвиваються учасниці

Екватор ІІ сезону трансформаційного проекту «Пігмаліон 3D»: як розвиваються учасниці

Цього тижня - свого роду «екватор» другого сезону трансформаційного проекту «Пігмаліон 3D». Що вдалося досягти учасницям за цей час, як просуваються їх власні проекти і чого уже вдалося досягнути дівчатам - про це розповідають засновники «Пігмаліону»: Юлія Яковлюк та Людмила Пенцак.

Протягом дії проекту дівчата отримали чіткі завдання та інструкції до їх виконання від багатьох експертів. Відтак, кожна учасниця уже назвала свій проект. Тож, завдяки «Пігмаліону 3D» у нас з’явилися: студія декору «Happy Day 100 ідей», яку заснувала Любов Трофимук.

«Хочу показати усім, що після сорока років життя лише починається. Я - підприємець, працювала в торгівлі, але все життя мріяла займатися творчістю. Боже, дівчата... Невже це зі мною відбувається... Сьогодні, поки заносили мою фотозону до машини, стільки людей підійшло і всі питають візитку...  Я в шоці. Питають ціну,  а у мене рот не відкривається... «Пігмаліон», що ти робиш зі мною????? Я плачу від щастя!!!! Ви точно потихеньку знімаєте мою зашаровану душу... Я люблю вас !!!!» - ділиться пані Люба.

Також, одним із завдань було організувати подію з презентацією свого проекту та із запрошенням гостей. Юлія Захаркевич уже наступного тижня - 16 жовтня запланувала зустріч-знайомство, де вона проведе дегустацію продукту Rain, мережу якого вона розвиває на Волині та розповість про профілактику багатьох захворювань. Тож подія буде корисна усім, хто цікавиться здоровим способом життя, адже проект Юлії отримав назву «Health Club».

Ольга Ночвіна продовжує розвиватися як майстер неймовірних інтер’єрних ляльок, попереду у Ольги нові майстер-класи, де таку красу може створити кожен охочий, а студія Ольги відтепер має назву ON studio.

Making Minds – студія з розвитку креативного та критичного мислення, де кандидат філософських наук Ірина Клімук навчатиме дітей розвивати свої здібності, мислити творчо та креативно, і, як каже пані Ірина, – результати її роботи дадуть свої плоди в майбутньому дитини. Анонс її події очікуйте згодом.

M studio – студія краси від Надії Манькут, нейл-майстра. Надія мріє про власний салон-студію, де вона працювала б не лише майстром, а й наставником. У Надії уже є невеличкий салон, де вона працює та розвиває свою справу.

Цікаво, що саме на екваторі до «Пігмаліону» долучилася ще одна учасниця – Світлана, котра опановує веб-дизайн.

«Я в декреті, та саме зараз зрозуміла, що хочу досягнути чогось значно більшого», - каже вона.

Окрім власних подій та назв своїх проектів, учасниці створили платформи для поширення своїх послуг, розібралися з просуванням та брендуванням у соцмережах, опрацювали алгоритм подальших кроків.

У «Пігмаліоні» п’ятниця – це день перезавантаження та відпочинку. Тож учасниці розважалися у боулінгу та спілкувалися про подальші плани. А вже цієї п’ятниці на них чекає майстер-клас із приготування десертів, знайомство зі світом кулінарії та історія успіху кав’ярні.

Працюючи на д власними проектами, учасниці «Пігмаліону» паралельно вивчають англійську мову у засновниці центру іноземних мов «Мандарин» та проекту «Пігмаліон 3D» - Юлії Яковлюк, аби їх бізнес масштабувався у майбутньому. Тож дівчата уже можуть розповісти про себе та свою справу англійською та порозумітися з іноземцем, розповісти про події у минулому, теперішньому та майбутньому часі. Лайф-хаки зі швидкого вивчення мови, проста і цікава система навчання – це ключ до успіху у вивченні англійської.

А ще, кожна учасниця отримала персональні коуч-сесії від бізнес-тренера Людмили Пенцак. Відтак, персональна робота з коучем дала поштовх до наступних кроків.

Слідкуйте за подіями, попереду ще багато цікавого!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Богдан Шиба розповів, яку найбільшу помилку допустив, коли був мером Луцька
Наступна новина У Нововолинську наліпили 200 кілограмів вареників для бійців на передовій. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини