Луцький мер каже, гарячу воду повернуть. Коли саме – поки невідомо

Луцький мер каже, гарячу воду повернуть. Коли саме – поки невідомо
Фото ілюстративне

Луцький міський голова Ігор Поліщук розповів, що «Нафтогаз» погодився постачати газ без передплати, тож невдовзі у місті можуть відновити гаряче водопостачання.

Про це стало відомо у середу, 26 травня, під час сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, з 21 травня у Луцьку немає централізованого постачання гарячої води. Одна з причин – вимога «Нафтогазу» платити наперед за чітко встановлені обсяги блакитного палива. Через борги комунальне підприємство «Луцьктепло» не може собі цього дозволити.

«На сьогодні є попередні домовленості про продаж газу за ціною 7,400 грн за 1 м. куб. Також є домовленості щодо скасування передоплати та визначення подобового споживання газу, що в майбутньому дозволить відновити гаряче водопостачання. Був непростий процес переговорів», - сказав Ігор Поліщук.

«Нафтогаз» готує 2 угоди. Після того, як вони будуть підготовлені і підписані, ми одразу почнемо відкликання з відпусток працівників котелень. Будемо запускати систему і готувати відновлення гарячого водопостачання», - додав він.

Коли саме це трапиться, наразі невідомо.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Е-квиток у приміській маршутці №104: що кажуть пасажири
Наступна новина Біля Луцька вантажівка збила жінку. Вона загинула на місці
Останні новини
Схожі новини