Факультети одноголосно підтримали ідею перейменування СНУ, – ректор

Факультети одноголосно підтримали ідею перейменування СНУ, – ректор
Ректор СНУ Анатолій Цьось (фото із сайту вишу)

Усю підготовчу роботу для перейменування Східноєвропейського національного університету завершили успішно. Факультети одноголосно підтримали позицію щодо перейменування вишу у Волинський національний університет імені Лесі Українки.

Про це повідомив ректор Анатолій Цьось в інтерв’ю на сайті навчального закладу. 

Перейменування вищого навчального закладу на Волинський національний університет ім. Лесі Українки було пунктом передвиборчої програми Анатолія Цьося.

«Спочатку провели круглий стіл. Відповідно до його резолюції на кожному факультеті відбулося засідання вченої ради й обговорення доцільності зміни назви нашого закладу. І що мені дуже приємно – факультети одноголосно підтримали позицію щодо перейменування нашого вишу на Волинський національний університет імені Лесі Українки», – зазначив ректор.

За його словами, на вченій раді прийняли рішення про проведення конференції трудового колективу, на якій буде обговорено два основні питання: підтримка колективу щодо перейменування СНУ у Волинський національний університет імені Лесі Українки та затвердження нового статуту закладу вищої освіти

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

«Проте карантинні обмеження вносять певні корективи. Тому розглядаємо досвід міськради щодо можливості проведення конференції на стадіоні з дотриманням усіх санітарно-гігієнічних норм і соціальної дистанції», – розповів Анатолій Цьось.

Він додав: якщо десь до 15 червня не будуть зняті карантинні обмеження, то конференція відбудеться на стадіоні.

«Опісля відповідне рішення надішлемо в Міністерство освіти та науки України й Офіс Президента. Маю надію, що до 80-річчя Лесиного вишу ми змінимо назву університету», – повідомив керівник вишу.

Читати також: «Плануємо, щоб до 80-річчя вишу ми називалися Волинський національний університет», – Анатолій Цьось


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Андрюха не бачив, що влада його з’їдає». Найцікавіше з нового інтерв'ю Зеленського
Наступна новина Вакарчук іде з Ради, – ЗМІ
Останні новини
Схожі новини