Forbes опублікував рейтинг криптомільярдерів

Forbes опублікував рейтинг криптомільярдерів

Forbes склав рейтинг з 19 осіб, які розбагатіли на криптовалюті.

Видання опублікувало цей рейтинг на сайті, передає ЕП.

На чолі списку - Кріс Ларсен, один з творців криптовалюти Ripple. Його статки оцінюються у 7,5-8 млрд доларів.

На другому місці колишній топ-менеджер Goldman Sachs і один із засновників блокчейн-платформи Ethereum Джозеф Любін. Його статки оцінюються в 1-5 млрд доларів.

На третьому місці Чанпенг Зао, засновник найбільшого криптообмінника Binance. Його статки оцінюються від 1,1 млрд до 2 млрд доларів.

На четвертому місці рейтингу - перші біткоїнові мільярдери брати Тайлер і Кемерон Уінклвосс. За оцінкою видання, їх капітал становить від 0,9 -1,1 млрд доларів.

На шостому місці Брайан Армстронг, засновник кріптовалютної біржі CoinBase, найпопулярнішої трейндинг-платформи США. Його статки оцінюються в 0,9-1 млрд доларів.

У список також потрапив Валерій Вавілов, який заснував компанію Bitfury, яка займається майнінгом біткоїнів. Його статки оцінюють у 500-700 мільйонів доларів.

На 17 місці влаштувався 24-річний Віталік Бутерін, який є творцем блокчейн-платформи Ethereum. Його статки зараз становлять 400-500 мільйонів.

Відзначається, що оцінка стану проводилася на основі обсягу криптовалюти в наявності, податкових виписках про торгівлю криптоактивами, продажу або володінню часткою в криптобізнесах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найдивніші фобії, пропозиції від «Інвестора», знайдене тіло хлопчика: ТОП-3 новин 7 лютого
Наступна новина У Луцьку внаслідок ДТП травмувалася 15-річна школярка
Останні новини
Схожі новини