Газети, телебачення, інтернет: звідки лучанам дізнатися більше про кандидатів у президенти

Газети, телебачення, інтернет: звідки лучанам дізнатися більше про кандидатів у президенти
Фото: Цензор.НЕТ

Сьогодні у Луцьку чи не на кожному кроці море інформації про кандидатів президентських перегонів, які відбудуться у березні 2019 року.

Про це йдеться у сюжеті Сфера-ТВ. Луцьк

Звідки черпати інформацію про них та хто правдивіше розповість про них - запитання насправді риторичне, - каже політичний аналітик, головний редактор інтернет-видання «Конкурент» Андрій Лучик.

Адже для кожної цільової аудиторії безперечно є свій канал доставки.

«Старші люди більше довіряють газетам та телебаченню, а молодь більше довіряє соціальним мережам, інтернет-ЗМІ. Хтось любить поспілкуватися зі своїми друзями просто на лавочці, так звані чутки, плітки, особисті розмови», – каже Лучик.

Є виборці, які більше сприймають гарну картинку та привабливі гасла, а, відтак, орієнтуються на бігборди, каже Андрій Лучик. Трапляються і розчаровані, такі, що не довіряють жодному з джерел інформації і вони, на жаль, каже експерт, навряд чи взагалі підуть голосувати.

Більше – у сюжеті.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Теорія і практика разом: як у Луцьку втілюють дуальну систему освіти. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку відкрився сучасний європейський ресторан
Останні новини
Схожі новини