Гнідавський цукровий завод не забруднює Жидувку, – Луцькрада

Гнідавський цукровий завод не забруднює Жидувку, – Луцькрада
Річка Жидувка

Гнідавський цукровий завод не був джерелом забруднення річки Жидувка у Луцьку, і в міській раді кажуть, що готові вибачитись перед підприємством за поширення неправдивої інформації про те, ніби воно забруднює водойму.

Про це повідомили у відділі екології Луцької міської ради, пише Волинь infa.

«На основі проведених досліджень нам вдалося з’ясувати, що Гнідавський цукровий завод не був джерелом забруднення річки Жидувка, показники в нормі. Натомість є перевищення показників у районі вулиці Станіславського та поблизу заводу «Кромберг енд Шуберт», – зазначила начальниця відділу екології Луцької міської ради Оксана Лисак.

«Наша робота – точно дослідити джерело забруднення, а те, що, як кажуть, спаплюжили честь підприємства – завжди можна вибачитись.  Аби перевірити «Кромберг» – треба чекати дозволи з Києва, це займе десь 2 тижні, але ми працюємо», – сказала посадовиця.

Нагадаємо, луцька влада заявила про те, що Гнідавський цукровий завод забруднює річку Жидувка. Таку інформацію вони нібито отримали від муніципалів. При цьому не було проведено жодних досліджень екологами чи іншими профільними спеціалістів..

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хочуть святкувати Різдво 25 грудня. Віряни написали лист Михаїлу
Наступна новина В Україні хочуть запровадити єдиний електронний квиток на весь транспорт
Останні новини
Схожі новини