Голосом Ахтема Сеітаблаєва. Книга про справу Стуса вийде в аудіоверсії

Голосом Ахтема Сеітаблаєва. Книга про справу Стуса вийде в аудіоверсії

Резонансну книгу Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса» озвучить режисер і кримчанин Ахтем Сеітаблаєв.

Про це повідомив автор видання на своїй сторінці у фейсбуці.

«Чудова ранкова новина. "Справа Василя Стуса" вийде в аудіоверсії. Стус звучатиме голосом мого чудового друга, режисера та актора Ахтема Сеітаблаєва», - пише Вахтанг Кіпіані.

У видавництві Vivat, де й вишла другом справа Стуса і яке нині друкує новий тираж видання, розповіли про те, що спільно з аудіокнигарнею «АБУК»  уже почали запис аудіо адаптації книги.

«У нас для вас хороша новина. Ми та наші партнери «АБУК» почали роботу над записом аудіо адаптації книги «Справа Василя Стуса». Ви ж пам'ятаєте, що книга на 80% складається з архівних документів. Деякі з них важко сприймати на слух, тому ми адаптуємо аудіоверсію для полегшення сприйняття на слух і дещо скоротимо її. Але будьте певні — найважливіше точно буде озвучено.Озвучить аудіо книжку — актор та режисер Ахтем Сеїтаблаєв! Почуйте Голос правди!» - зауважує видавчиня Юлія Орлова.

«Блискавка! Взяли в роботу аудіокнигу "Справа Василя Стуса". Основний читець - актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв. Готуємо щось особливе! Чекайте на передпродаж. Будемо тримати вас в курсі», – пишуть в АБУК. 

Нагадаємо, з подачі колишнього адвоката Стуса політика Віктора Медведчука суд заборонив розповсюджувати книгу на основі документів зі справи дисидента. Після чого українці стали масово замовляти це унікальне видання.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найповніше видання творів Лесі Українки готували у вузі на Волині. Як це було
Наступна новина Кіпрська церква визнала ПЦУ
Останні новини
Схожі новини