Голова Луцької райради розповів, що планує втілити найближчим часом

Голова Луцької райради розповів, що планує втілити найближчим часом

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук поділився планами, які втілить вже найближчим часом. Серед них – співпраця зі студентами, проєкт «Соціальне житло» та наповнення бюджету.

Про це він розповів в інтерв’ю Суспільному з приводу перших 100 днів роботи ради.

«Спочатку – це робота з молоддю (молодь Волині залучатимуть до роботи в органах місцевого самоврядування та безкоштовно надаватимуть їй приміщення для реалізації бізнес-проектів на території Луцького району). Я сподіваюсь, що ми цю співпрацю про перші робочі місця доведемо до логічного кінця. Тобто, якщо десь у громадах школи припиняють діяльність, то будемо вести перемовини, щоб надати студентам ці приміщення для втілення їх ідей. Та й не лише студентам, а й бізнесу, тобто тим, хто хоче в селі щось створювати, забезпечувати робочими місцями та наповнювати бюджети. 

Також, додає, що на черзі – втілити соціальне житло в дію. Сподіваються, що до літа вже буде готова концепція і воно буде вже на стадії закінчення (Луцька районна рада запроваджує проєкт «Соціальне житло», який передбачає надання житла для освітян, медиків, дітей-сиріт, людей, які опинилися в скрутних життєвих обставинах).

Більше про проєкт «Соціальне житло» читайте тут.

«Третє – наповнити ще більше, знайти джерела наповнення бюджета районної ради для того, аби реалізовувати ці соціальні проєкти», – підсумовує голова райради.

Читайте також: Нове життя занедбаним будівлям. Луцька райрада шукає інвесторів

Повна версія інтерв’ю з приводу 100 днів роботи Луцької райради – тут: 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Знайти роботу онлайн. Які інструменти пропонує волинський центр зайнятості
Наступна новина На Волині поліцейський, який торгував амфетаміном, втрапив за ґрати на 7 років
Останні новини
Схожі новини