Голова волинської громади каже, що його вдарили по голові гранатою

Голова волинської громади каже, що його вдарили по голові гранатою
Голова Мар’янівської громади Олег Басалик. Скріншот з відео «12 каналу»

Очільник Мар’янівської громади Олег Басалик заявляє, що на нього напали з гранатою. Він запевняє, що це зробив член виконкому. Останній же переконує, що не нападав на посадовця. Наразі цей факт перевіряють поліцейські.

За словами, голови Мар’янівської громади Олега Басалика, після консультації з юридичним відділом у своєму кабінеті, він йшов у сесійну залу продовжувати засідання. Але обговорити усі заплановані питання так і не встигли, бо на нього напали, – повідомляє «12 канал»

«Спустився на низ в приміщення, він йшов ззаду. Коли я зайшов в тамбур, він мене ззаду схопив за голову, притиснув, вийняв гранату», – переповідає події селищний голова.

З його слів, нападник – член виконавчого комітету Мар’янівської селищної ради. Зробив він це нібито після відмови обговорити деякі питання наодинці у кабінеті.

«В момент нападу підбігли працівники, які здійснюють ремонт в будинку культури, розтягнули нас. Він (нападник, – ред.) ще вдарив мене гранатою по голові і швидко покинув приміщення», – каже Олег Басалик.

Очільник громади відразу ж викликав «швидку» і поліцію. А вже згодом звернувся до райдержадміністрації, адже, скаржиться, що на допиті очевидців, дії правоохоронців завершилися.

За словами речниці ГУНП у Волинській області Ольги Бузулук, нападник, на якого вказує голова громади, заперечує напад.

«Всіх учасників інциденту встановили, опитали. Людина, на яку вказував потерпілий, всіляко заперечує напад. Каже, що між ними особистий конфлікт. За цим фактом поліція зареєструвала відомості в ЄРДР за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України. Але триває подальша перевірка», – розповіла речниця поліції Волині.

Як запевнив очільник громади, його нападник обіцяв повернутися.

">http://

Нагадаємо, раніше поліція затримала чоловіка, якого розшукували у Луцьку, через побиття і крадіжку грошей у пенсіонерки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що змінилося за добу в ковідному шпиталі в Боголюбах
Наступна новина У Луцьку жителі скаржаться на аварійний стан будинку, який збудували у 1907 році
Останні новини
Схожі новини