Голова Волинської ОДА хоче надати захист ректору Петру Савчуку

Голова Волинської ОДА хоче надати захист ректору Петру Савчуку
Олександр Савченко і Петро Савчук. Фото - Волинь24

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко вважає, що людей, які критикують партію «УКРОП», треба брати під захист, адже на них можуть нападати.

Про це він заявив під час брифінгу 30 січня.

«Коли хтось виступає проти «гопнічеської» політики «УКРОП», завжди то машини горять, то людей б'ють, то палять ресторани, як підпалили керівнику «12 каналу», як це трапилося із іншими активістами та навіть бійцями АТО. Їх били за те, що вони намагалися не допустити незаконного переформатування більшості в Луцькій міськраді. Те саме сьогодні відбувається в обласній раді», - пояснив Савченко.

За його словами, дуже цинічно звучать слова депутатки від «УКРОПу» та голови «бюжетної» комісії ради Ірини Вахович про те, що раніше переділ бюджету «проходив, а зараз ні». 

«Я з цим миритися не буду. Я буду захищати людей. Якщо треба буде, я буду «воювати» із політичною партією «УКРОП» і з тими людьми, які сьогодні під їхню дудку грають», - вважає Савченко.

Він нагадав, що ректор Петро Савчук назвав партії «УКРОП» злочинним угрупуванням, тому його потрібно захистити від можливого нападу.

«Зранку почитав виступ ректора одного із луцьких вишів Петра Савчука про те, що «УКРОП» - це злочинне угрупування. Уже ми вважаємо, що його треба брати під захист, бо через пару днів у нього щось згорить, чи голову «проб'ють», як це було зроблено із моїм нинішнім заступником П'ятигорцем, як це було зроблено із чоловіком Юлії Вусенко та багатьма іншими. Почерк один і той же», - вважає Савченко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині знайшли незаконну агітацію двох кандидатів в президенти. ФОТО
Наступна новина Лучанка обморозила ноги, знімаючи відеоролик
Останні новини
Схожі новини