Головне – не психувати: 4-річний волинянин продовжує заспокоювати маму і мріє про зустріч з татом

Головне – не психувати: 4-річний волинянин продовжує заспокоювати маму і мріє про зустріч з татом

Відео з чотирьохрічним Назаром з Волині, де він розсипав борошно, а потім заспокоював маму фразою "Не психуй", досі підкорює інтернет. Ролик набрав майже 16 мільйонів переглядів й тисячі коментарів. А Назарко за ці 4 місяці змінив лише зачіску. Перед святами маленький волинянин дає перевірену пораду: «Головне  – не психувати»

Як раптова популярність змінила життя малого, розповіли і показали в сюжеті ТСН. 

Фраза «Не психуй» зробила хлопчика відомим на всю країну. Мережу заполонили сотні мемів, а малюка називали другим Арестовичем, який, мовляв, теж уміє заспокоювати.

“Такі слова сказав, що вони при нагоді в будь-якому випадку стають”, – переконана мама Назара Ольга. 

Сам Назар про те, що він такий популярний у віртуальному світі і не здогадується. А от у рідному селі життя хлопчика неабияк змінилося, тепер навіть вітаються з ним по-іншому.

“Привіт тіктокер. Дають сюрпризи мені і смаколики”, - розповідає дитина. 

“Приємно ходити з ним вулицями. Його всі впізнають, вітаються”, - хизується мама малого. 

Знамените відео родина знімала для тата Назарчика, який вже пів року як на фронті. Хлопчик його не бачив уже чотири місяці і дуже скучив. Тож цьогоріч із мамою та братиком вони загадують одне бажання на всіх. Назарко сподівається, що уже наступного року всі свята вони відзначатимуть цілою родиною. “Закінчиться війна, коли тато приїде і ми будемо найсильнішими і ми побачимо тата. Бажаю перемоги, не психуйте, не плакайте”, - радить Назарко. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З Луцького пологового виписали військову, яка 1 січня народила хлопчика
Наступна новина На Різдво в головному соборі Києво-Печерської Лаври відбудеться богослужіння українською
Останні новини
Схожі новини