«Не психуй». 3-річний хлопчик з Волині став зіркою Тік-Току

«Не психуй». 3-річний хлопчик з Волині став зіркою Тік-Току

Нещодавно відео з хештегом #Не психуй! заполонило інтернет. Автор фрази – трирічний Назар із Волині.

Про хлопчика йдеться в сюжеті ТСН.

Ролик, де Назар розсипав борошно на кухні, а потім почав заспокоювати маму, поширила в Тік-Тоці подруга родини. Відео стало вірусним і за кілька тижнів набрало 8 мільйонів переглядів та тисячі коментарів.

Коли мама зайшла на кухню, то побачила, що все, зокрема й син, у борошні. На запитання, що хлопчик робить, він відповів: «Нічого, помиєм, не плач. Заспокойся. Не психуй». Так трирічний Назар заспокоював маму.

Журналісти ТСН застали Назара знову на кухні й знову з борошном. Мама каже, що уже не нервує. Ба більше, допомагає сину з тістом.

Того дня, розповідає жінка, вона готувала млинці, а потім син прийшов допомагати. Замурзано Назара та кухню в борошні зняла для чоловіка, який зараз на фронті.

«Хотіла показати, що тут у нас Назар у черговий раз вміє робити. І також похвалилася кумі», – розповідає мама хлопчика.

Юля, донька подруги, захопилася побаченим і виклала відео в інтернет, а на ранок почалося.

«Коли ми проснулися, воно почало дуже різко набирати. 13 тисяч переглядів, 14. Просто оновлюєш сторінку і тисячі просто росли», – ділиться Юлія.

Зараз уже більше як 8 мільйонів переглядів і вони продовжують зростати. А мережу тим часом заполонили меми з хештегом #Не психуй. І про тварин, і про стосунки в родині. Під відео 8 тисяч коментарів. За словами дописувачів, ці кадри для них наче заспокійливе. Навіть Олексій Арестович, який славиться своїми заспокоюваннями, поширив це відео на своїй сторінці. Підписав коротко: «А ось і зміна».

Що Назар так прославиться, його сім’я і друзі навіть не сподівалися. Тепер словами хлопця заспокоюють і себе, і родичів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Співали і на ставку, і під магазинами». У Локачах дівчата з етногурту зібрали сотні тисяч на армію


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку патрульні допомогли знайти школярку, яка загубилася
Наступна новина У Луцьку злодій посеред вулиці забрав у дитини телефон
Останні новини
Схожі новини