Головного болю і рвоти немає, температури теж: чергова хіміотерапія для Роми Гальчика - позаду

Головного болю і рвоти немає, температури теж: чергова хіміотерапія для Роми Гальчика - позаду

Онкохворий волинянин Рома Гальчик добре переніс чергову хіміотерапію.

Зараз хлопчик їсть, грається, головного болю і рвоти немає, температури теж, – повідомляє на сторінці у Faceboook його мама. 

«Єдине, що погано спить в ночі, дуже сильно скрегоче зубами, постогнує, часто крутиться, сіпається. Я повідомила це лікарю, вона каже, що це швидше всього наслідки стресу, який він пережив недавно, і я не здивуюсь, бо це був стрес не тільки для Роми, а для всієї нашої сім'ї, - розповідає жінка.

– Це колись вийде окрема історія, поки не хочу на це витрачати час, пережили і слава Господу, що він дав нам можливість поїхати в Туреччину. Будемо слідкувати за станом, якщо не пройде, випишуть заспокійливі для Роми».

Нагадаємо, 3-річний хлопчик з Нововолинська бореться зі злоякісною пухлиною головного мозку. Лікування у турецький клініці не принесло бажаних результатів, пухлина залишилася і з’явилися три нові в різних місцях голови. Турецькі лікарі підтвердили діагноз українських лікарів: 4-та стадія раку.

Нещодавно після першого блоку хіміотерапії онкохворого волинянина Романа Гальчика  лікарі відпустили додому. Вже на Волині стан онкохворого раптово погіршився. Відтак, у Луцьку лікарі змушені були прооперувати Ромчика. 

Останнє МРТ-дослідження показало, що у голові хлопчика є пухлина та ще чотири метастази. Як повідомляє жінка, всі вони дуже великі. Відтак мама з хлопчиком відправилися на продовження лікування у Туреччину. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 19 липня
Наступна новина У Луцьку двоє молодиків не розрахуватися за своє замовлення у барі і втекли. ФОТО
Останні новини
Схожі новини